Låååååååååååång dag på jobb

För er som inte vet så jobbar jag länge på Onsdagar, idag kom jag från jobb ca 19:30.
Jag och Marie (en av mina kära arbetskollegor) tyckte lite synd om oss själva så vi unnade oss (syndade) lite snask sådär in på småtimmarna.

Så dåligt för figuren men ack vad gott det är =)

Mums med middag =)

Nu ska jag äntligen hem, denna måndag alltså =)
Men tur är det att man har planer för en kanske inte så fin middag, men fy satan vad gott det ska bli =)

Mina köttbullar m potatis, brunsås och lingon

Smaklig spis!


Dagens Astro för mig ( Kräfta )

kraftan 
Din ekonomi ser sämre ut nu än på länge. Det kan bero på en dålig investering, eller så ligger du bara efter från semestern. Dags att tajta åt budgeten. Du bör lära dig att snåla.
                                               

Fredagskväll





Så ja, då är det helg igen.
Denna helgen ska vi hem till syrran på kräftskiva, det blir vi syskon m respektive sen har systeryster också bjudit min mickes syskon m respektive, så det kommer bli ett stort kalas med många kräftor och massa vin.   
                                    
På tal om vin ( Min svaghet ) så ska jag nog relalalaxa med lite vitt och choklad ikväll, burra ner mig i vår stora sköna soffa med täcke. Kan det bli bättre?
                               

Tjejmilen 31/8-2008

Så då är det bara 11 dagar kvar tills jag och mina jobbarkompisar ska springa tjejmilen.
Vi drar upp till Stockholm 29:e för att njuta av vår huvudstad.


Pust! Önska mig gärna lycka till! Men inget kan väl bli värre än att behöva springa 100 Meter i 7 cm högklackat?
Detta fick iallafall jag och Hege erfara när vi ( på min födelsedag ) var i Malmö och deltog i loppet   =)

                                                                                                

www.tjejmilen.se

Söt eller inte söt?....Spelar det någon roll?

Alltså jag vet inte, jag ville inte bli en torrboll här i bloggen och skriva om vad jag har läst eller hört på nyheterna, men jag har svårt att bita mig i tungan och ignorera det faktum att de inför OS valde att använda sångrösten av en liten flicka, men låta en annan flicka mima till detta till invigningen. För att de ansåg att den flickan med den otroligt vackra sångrösten inte var tillräckligt vacker/söt what ever....   Döm själva!





                                                    För ful för att synas?
                   


                       
    
                                     Eller måste man se ut så här i den åldern?


                                       


                                              Så vad säger ni???







Bring it on............................ =)

Yes yes Emma!!!!!!!!!!!!!!!!
Säg du bara till när, så är vi där... =)

                               
                                                                           
                                     



För er andra ovetande så har Emma O Jonas utmanat mig och Micke i en Guitar Hero Battle....
Spännande, Let's Rock!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to work...

Vem skulle kunna tro att det faktiskt har varit skönt att få komma tillbaka till jobb efter semestern, men så är det iallafall för mig. Kanske är det för att jag trivs himla bra med mitt jobb eller så kanske det har med mina älskade jobbarkompisar att göra, de är verkligen hur fina som helst. Jag har haft en bra dag, komma in i situationen var lite stressigt i morse men när bitarna föll på plats så hade jag en riktigt trevlig dag.......  


     
                             Midsommar hemma hos gosiga Hege


         
                             Jennifergumman, alltid lika söt o fin


Jag skulle gärna vilja lägga upp bilder på dem andra, men jag har inte frågat dem ännu om det är okej för dem att få deras ansikten upptryckta på min blogg =) jag får lägga upp bilder på dem senare.

Matbekymmer

Vad ska jag laga för något idag tycker ni?
Jag är sugen på köttfärs och har dessa alternativen att välja mellan:
                                    
                                   Spagetti med Köttfärssås



                                   Eller...........
                                   
                                   Lasagne?????

fina Thererse :)

Vill juh gärna ha en bild på Therese i min blogg också förresten =)
Kramar o pussar till dig hjärtat mitt....




         
          
          

GRATTIS PERKA!!!





Bellas namngivningsdag 09/08/08

Idag har det varit en väldigt trevlig dag hemma hos Bella, hon hade sin namngivning hemma hos hennes föräldrar Gabbe o Patrik. Tyvärr var det inget solsken denna dag, men lagom för att man inte skulle dö av värmeslag. Det fick bli en av böckerna i bokserien "Barnkammaren", tänkte jag skulle fortsätta med detta till högtider så att hon till slut har hela serien. Åhhh gud vad söt hon är, om jag ens kommer få en dotter som är hälften så söt, snäll och go som Bella så tror jag att jag kommer bli den lyckligaste i världen, men men, den dagen...
Här har ni miraklet......=)
                         
     
Hehehe.... så söt o fin!

Fick även träffa gamla bekanta, träffade fina underbara Tessan som jag inte träffat på evighter och även Gabbes syster Mariella "Maja" som fick äran att bli fadder till Bella!



   

Hallå hallå ...

Hallå hallå alla glada, hoppas ni har haft en bra dag!
Idag har jag tagit det ganska passivt. vi var iofs en runda i hbg för att kolla på cyklar, jag, micke, mamma o pappa....

Här sitter pappa o micke o avnjuter en burgare efter flitigt shoppande....

Igår läste jag ut Camilla Läckbers "Isprinsessan".
Jättebra, tog en tag innan jag fann ro i den, men igår vände jag sida efter sida och sitter nu här o saknar Erica ( huvudrollsinnehavaren ) och Patrik o de andra i boken, lustigt hur man kan känna så av en bok, eller hur, men alla som inte redan läst denna.... LÄS DEN!!!!!
                                                  

Nu sitter mina kära arbetskollegor nere på Tycho och snaskar i sig Tychobiff, jag ska hoppa in i bilen om 5 min.
Jag vill så gärna dela mig på mitten och vara på båda ställena, det skär lite i hjärtat att jag va tvungen att avboka tycho med dem =(
Men istället ska jag till Malmö, vindrickande och bio, vi ska se Batman, woohooo..... Tro den kommer vara riktigt bra, hoppas hoppas, ikväll när vi kommer hem blir det säkert en latte, det är ju såååå gott...
                                            

Regn regn regn...

Jahapp, då har det bara regnat en massa, jag vet att jag har bloivit lite bortskämd med fint väder den senaste veckan, men det räcker inte, jag vill ha sol sol sol igen så att jag kan få relalalaxa i gräset med en fin pilsner och skvallerblaska.
Men jag fick hitta på annat kul då helt enkelt, igår ( Måndag ) så stack jag o micke till IKEA för att spendera pengar på oss själva, det blev en ny tv bänk, hyllor till hallen o hylla till källaren samt då stora förvaringslådor som vi kan slänga massa barndoms krafs i.
               

Idag så fick vi celebert besök, det va Fredde som kom med frukost bullar och ville snacka litta skit och visa bilder från sin senaste semester, jag är så avundsjuk. Strax efter att han begav sig så kom mammy o pappa. Jag ringde hit dem för att ta sig en slurk kaffe o snaska äppelpaj. Imorgon blir det en runda till Danmark tror vi, man kan hoppas solen tittar fram, tittar fram på mig o kanske ger mig en snygg bränna tills det är dags att komma tillbaka på jobb. Hoppas hoppas....

Fredde....


Och den goda pajen....
      

Söndag

Hallå hallå, själv tycker jag att hag har varit himla flitig på detta med att blogga, jag kanske gör helt fel men skit i det, det är kul ändå... Idag, rättare sagt nu precis har jag umgåtts med Gabbe ( en väldigt nära vän till mig ) och hrennes bedårande 2 månaders bebis Bella. Meningen var att vi skulle väl fönstershoppa litta och fika på Center syd, men det blev att vi shoppade en massa till Bella, man kan ju bara inte låta bli, så jag fick handlat klänning, skor, body och klämmor till henne, örhängen till mig hehehehehe....

                             

På Lördag är det dags för namngivning i trädgården för henne, hon ska heta "Ellie Cecilia Bella Duch Ekberg".
Men jag har inte en aning om vad jag ska köpa till henne... Hmmm, tipsa gärna om ni kommer på något.

Oväntad bra Lördag!

Jag blev lite överraskad idag, jag trodde att jag skulle städa och bara ha det allmänt tråkigt... Men då fick jag oväntat och trevligt besök från Mikaels bror Thomas. Vi drack latte, surfade efter espresso och mobiler, sen fastnade han framför Guitar Hero, sen när Mikael kom hem från Paintball träningen så fixade vi till oss alla tre och stack till min syster + Fam och mumsade i oss lasagne och god efterrätt.

Bra avslut på en till början ganska tråkig Lördag...



Jag och Mikael =)

Här är viii.........

Första inlägget....av många, kan vi hoppas på!

Så där ja, då har man skapat en blogg, något som jag inte trodde att jag skulle fixa, men vi får se om jag klarar att hålla den uppdaterad, men med tanke på att jag kan sitta o snoka på andra vänner här inne påverkar nog resultattet i min egen blogg.
Igår va en trevlig och lite speciell dag. Jag träffade Emma ( en vän sen länge tillbaka ) och vi tog en öl på Tycho innan vi unnade oss en glass på väg hem till henne. Där fortsatte vi med lite vitt vin och Guitar Hero. Detta intresserade även min Sambo ( Mikael Walls ) så det tog inte lång tid innan han var där. Men med glädje kan jag meddela att Emma vann, hon totalt dominerade med gitarren....hahah :)
Åter hemma så slängde Micke igång filmen "Fritz the cat", har ni sett den? Helt sjuk film...

Idag så blir det att städa undan lite i lägenheten och ligga o läsa klart boken i soffan.
Senare när micke kommer hem från paintballträningen så skall vi till syrran, lte mat o elproblem att lösa ( Micke är då elektriker som ni säkert förstår )

Så då....Dags för mig att börja städa, härliga Lördag.....
 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0