Trevligt besök bara sådär..
Fisk i senap- och gräslökssås med ris och sommargrönsaker
1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. (Välj ett ris som går snabbt att tillreda).
2. Ta fram en traktörpanna eller låg vid gryta. Vispa samman 3 msk vetemjöl, 2½ dl vatten, 1 dl
crème fraiche, 2-3 msk senap, 1 tärning fiskbuljong eller 1½ msk fisk- eller hummerfond.
Koka upp såsen och låt tjockna något.
3. Skär ca 550 g färsk fisk i 4 portionsbitar. Lägg ner i pannan och låt sjuda cirka 5 minuter. Hacka
½ kruka gräslök och strö över fisken före servering.
4. Tillred 600 g frysta sommargrönsaker enligt anvisning på förpackningen.
Och efter maten så överraskade Familjen Svensson/Andersson oss =)
Olof, My och älskade lilla Theo kikade inom och tog en kopp kaffe, tillräckligt länge för att jag skulle få krama Theo lite ;)
Sen fick han brottat ner syrrans påskpynt också :)